söndag 6 mars 2011

Pip

Det har inte varit mycket bloggande denna veckan... Det har varit en jobbig vecka. Elliot har varit förkyld och väldigt gnällig. Vilket man kan förstå. Vi har suttit inne nästan hela veckan med och det gör ju inte saken bättre :( Jag har känt mig lite nere...

Men idag har vi hittat orsaken till gnället :) Elliot har fått en tand till uppe till vänster. Han har utveckats ännu mer den här veckan. Han reser sig och ställer sig upp överallt nu. Och han kryper helt och vill gärna, när han rest sig upp gå iväg själv, vilket har resulterat i att han gjort några vurpor. I bland kan han stå helt still utan att vi håller i honom och han går några steg utan att vingla. Han är så duktig :) I Torsdags fyllde han ju 10 månader med. Guud vad tiden går fort! Känns lite läskigt och tänka att det faktiskt bara är 2 månader kvar tills han blir 1 år ;)

I fredags var vi hos Roberts farfar. Då hittade han ett draperi som han har i dörren och lekte tittut med oss :) Sötnöten. På kvällen hade vi besök av Elliots farmor och farfar.

I lördags var vi på dop. Moa döptes och det var jättefint :) Vi fick god smörgåstårta med kaffe och kakor efteråt. Kvällen spenderades hemma hos Bosse.

Idag söndag har vi varit hos Jenny, Anders och barnen. Vi åt lite lunch och lite efterrätt. Vi lekte lite med barnen och gick en promenad i solen :)

Det var vår vecka. I morgon är det en ny vecka med nya utmaningar :)

Puss och hej!

Inga kommentarer: