lördag 11 februari 2012

En överraskning

Idag har det varit en mycket trevlig dag. Det började med att hela familjen gick upp runt kl 8. Elliot var på strålande humör. Vi åt frukost tillsammans med lite tända ljus. Sen gjorde vi oss i ordning och åkte till stan för att mata lite ankor. Elliot var inte jätteglad då det kom fiskmåsar som också ville kalasa lite.

Sen åkte vi till affären och handlade. Elliot skötte sig fint. Han brukar ju annars sitta i kundvagen men inte idag. Då fick han gå fritt som han ville och kolla lite. Han sa inte ett ljud, ingen protest. Så Robert tyckte att vi skulle åka till Janne Bannan så fick han titta ut sig en leksak för att han var så duktig. Vi gick runt länge och han tog inte någonting, förrens i slutet. Då hittade han en boll med Musse Pigg på. De ville han ju ha :D Så den fick det bli. Sen åkte vi hem.

Roberts pappa kom en sväng då de skulle ha "datorsupport" Trodde jag ;) Men så var det icke. Robert sa åt mig att ta på mig ytterkläderna för att vi skulle minsann ut och åka en sväng... Jag trodde att vi skulle åka och titta på en bil, men icke. Jag fick en ögonbindel för ögonen och vi åkte vidare. Sen stannade vi bilen och jag fick gå ur och sen in i ett hus. Jag kände genast igen vart jag var. Sen togs ögonbindeln av. Jag var hemma hos Ege och Maria. Och där var mina vänner. De hade gjort en babyshower för mig :) Sötnötarna <3 Det var himla trevligt. Jag och Fnutten fick presenter och det bjöds på bullar, kaffe och tårta. Vi pratade massa med. Det hade jag ju aldrig trott :) Efter några timmar fick jag skjuts hem. Där var det dags att laga lite mat. Elliot och jag åt och Robert åkte på möte.

Till kvällen fick jag besök av Erica. Vi åt lite gott och tittade på film. Men det blev ju mest en massa snack :)

Och nu blir det sängen :)

Det har varit en underbar dag på allas sätt !

Puss och hej!

1 kommentar:

Jennica sa...

Hihi, allt för dig, det vet du väl vid det här laget? :) <3 Puss!