fredag 1 april 2011

Inget aprilskämt

Idag har vi som alla fredagar spenderat den hos Roberts farfar. Vi börjar med att hämta upp Robert på sitt jobb, åker till Farfar, äter lite god lunch. Sen åker Robert tillbaka till jobbet och vi stannar kvar och leker :)

Men idag hände det något... Elliot har inte riktigt bekantat sig med golvtrösklarna hos Farfar. Så han stod upp och höll i mig när han plötsligt ramlar och sätter sig på rumpan. Han började gnälla som han brukar, vi säger snällt åt honom att det inte var något att gnälla över. Då börjar han kravla runt på golvet, och fortsätter gnälla. Jag tar upp honom och upptäcker då att hans mun är blodig. Det kommer riktigt mörkrött blod ur munnen. Tar ungen och springer ut i köket och försöker torka och lokalisera vart det blöder. Tillslut hittar jag att det är den lilla strängen som man har under överläppen som är helt av :( Gav han massa kallt vatten att dricka, tillslut stoppade blodet.

Han verkade må bra sen resten av dagen. Uscha, det var läskigt. Tur att Farfar är så lugn som han är annars hade jag fått ännu mer panik. Har dock fortfarande ont i magen :/ Tur att det gick bra iallafall.Undrar om de har någon hemlis? :)

Överlycklig :)


Puss och hej!

Inga kommentarer: