söndag 17 april 2011

Underbara dag

Idag vaknade Elliot kl 7:30. Det var egentligen min sovmorgon, men jag kunde inte somna om, så jag gick upp. Vi åt frukost tillsammans :) Efter frukosten vart det lite bus och en massa gos.

När Elliot sovit sin lilla tupplur han brukar på förmiddagen, gjorde vi oss i ordning och han fick sin lunch.

Vi tog bilen mot byggmax först och köpte en grej jag behöver för att måla Elliots fönster. Sen vidare till Kvantum för en mjukglass i solen. Elliot fick smaka på sin första mjukglass och den var populär kan jag säga för det blev ljudliga protester när han inte fick mer. Sen åkte vi ut till infarten och tog lite bilder på Elliot bland vitsipporna :)

Sen hem och fixa väskan till Knoppis. Elliot är med i Knoppis som är Friluftsfrämjandets aktivitet för så små barn. Det ska börjas tidigt ;)

Vi åkte dit hela familjen. Han var vid väldigt gott humör trots att det var hans sovtid. Han gick runt, kröp, stoppade minnar i munnen och åt på kottar. Sen fick han lite fika i form av en banan :) Sen blev han trött. Så vi åkte hem och jag klädda av han och la han i sin säng. Där fick han sova i ca 1,5 timme. Vi passade på att grilla lite och äta vår middag :)

Jag gav mig ut på min första löprunda idag med. Känns skönt att komma igång igen nu när vädret är så bra.

Pappa och jag

Krypa runt i gräset och äta löv är kul

:)

Fika

Puss och hej!

1 kommentar:

Elly sa...

hmm kommer inte ihåg vad leksaksaffären heter haha. bor du i stan? den ligger iaf nere i stan, typ vid presentidé :)