fredag 14 maj 2010

Fäll ner pungen och landa

Ja, nu har vi äntligen landat lite här hemma. Fast vi är nog långt ifrån att ha fått in rutinerna än.

Elliot vill ena gången ha mat var tredje timme, andra gången var annan. I bland äter han i 30 min och i bland en timme. Så vi har ett tag kvar.

I onsdags var vi en sväng hos Elliots gammelfarfar. Då hann han göra ner sig tre gånger på mindre än 2 min :P Och det var så illa så det nästan blev blöjkris.

Och igår hade han magknip nästan hela dagen och bara skrek. Men det är ju skönt och veta att hans stämband funkar iallfall :)

Vädret ute kunde ju ta och bli lite bättre tycker jag allt. Liknar ju nästan höst ute. I allafall idag... Vi har dimmigt och regnigt. :( Vill ha sol och värme så man kan börja gå ut och gå med vagnen lite längre sträckor.

Katterna här hemma har faktiskt tagit detta bra. Och det känns skönt. Zeus ligger till och med kvar i samma rum när Elliot skriker utan att lyfta ett öra :) Nissan har påbörjat sin utomhusvistelse, så snart kommer hon att sova ute med. Är inte jätteförtjust i det, men hon brukar komma in och äta lite så man vet att hon lever. Hon har alltid varit sån på sommarhalvåret.

Nog om detta...

I morgon kommer vi i tidningen :)

Puss och hej!

2 kommentarer:

M sa...

Kul att läsa lite om Elliot. Vi har en liten present vi gärna vill lämna snart :) Såg bilden på nätet, fin! Dock stod det ju fel namn osv. Tråkigt, hoppas dem hinner ändra innan det trycks i "papperstidningen" :/

Hälsa till R från oss. Kram

Piimz sa...

hej! köp sempers magdroppar på apoteket för magen! funkar jätte bra!