onsdag 22 juli 2009

Nattugglor

Idag har det varit en sån dag då man hunnit med en hel del :) Vi vaknade runt kl 10 då klockan ringde. Åt frukost, sen kom Roberts farfar hit. Vi packade två proppfulla släp med en massa skit. Åkte till Soptippen och slängde allt. Avslutade med en fika på Kvantum. :P

Vi köpte ett litet bord med två stolar på Jysk på hemvägen :) När vi kom hem byggde Robert ihop det lilla borde med stolarna, så nu står det så fint på uteplatsen på framsidan :) Jag lagade lite mat till oss. Pannkakor :P Roberts farfar gillade dem skarpt. Slängde ihop en kladdis till kvällen med.

Efter mat och allt, kom Svärmor och Svärfar hit. Svärmor satte upp det fina kaklet i köket åt oss :) Och jag bjöd på kladdis. Jag hann även med att måla klart listerna i Walk in closeten, fönsterbrädena och ännu mer lister.

Och nu så har vi tapetserat fondväggen i vardagsrummet. Vi är ju lite galna med tanke på att vi inte har tapetserat nått själva förut. Så vi börjar med det svåraste helt enkelt. En tapet med en massa mönsterpassning. Inte en enkel match precis. Men det gick. Efter lite svordomar och svett lyckades det! :) Och det blev jättesnyggt. Och klockan närmar sig 2 på natten :P Snacka om nattugglor!

Om man skulle ta sig en dusch och hoppa i säng. Är en dag i morgon med målande.

Ska luncha med Mia på kina i morgon med :) Så mysigt :)

Puss och hej!

1 kommentar:

M sa...

Gud vad ni är duktiga! Ni hinner ju med hur mycket som helst...kul att kaklet, listerna och tapeten är klart :) Ska bli kul att se hur det ser ut, spännande. Puss puss