torsdag 23 juli 2009

4-årig bröllopsdag

Idag har det hänt lite till här hemma :) Det börjar likna nått nu. Känns skönt. Vi har kommit överens om att nästa vecka ska det bara bli semester och ingen renovering :) Vi har planerat lite vad vi ska hitta på.

Till kvällen skulle vi ut och äta på Två Möjligheter. Vi gjorde oss fina och cyklade in till stan då vår kära bil strejkat. Men vi hann precis sätta oss vid vårt förbokade bord, så började det regna utanför. Vi åt vildsvinsrygg med potatismos och potervinssås :P Smaskens. Vi lyckades till vår förvåning välja ett passande vin till :) Till efterrätt åt jag en lakridsglass med hallonflarn och kolasås. Robert åt maräng med jordgubbar och glass :P

När vi sedan skulle gå därifrån, lyckades jag på nått vänster halka till med pumpsen och ramlade utanför stadt och slog i knät. Kan väl skylla på vinet :P Haha. Skapligt klantigt dock... Sen gick vi vidare mot hemköp och köpte lite godis. Vi kollade i skyltfönstren på väg mot cyklarna.

När vi kom hem satte vi oss utanför och drack varsitt glas likör och njöt. Sen började vi spika upp alla lister i vardagsrummet. Är nu klara och ska gå och lägga oss snart :)

Kunde inte bli en bättre bröllopsdag :)

Puss och hej!

2 kommentarer:

M sa...

Är det säkert att ni bara kollade i skyltfönstren, en fågel viskade till mig att något annat hände? Haha! Hoppas ni får en underbar kväll imorgon, önskar att vi var där...puss.

soffi7 sa...

Tack för den fina kommentaren, det värmer! =)
Jag var i dina "trakter" igår, fast vet ju inte exakt vart ni köpt hus. Gick bara ut till hunddagiset och tillbaka. LÅter som ni hade en underbar kväll tillsammans och många fler återstår.
Kram!