onsdag 8 april 2009

Jisses!

Nu var det verkligen länge sen jag skrev något här... Har haft fullt upp :/ Kanske lite för mycket. Vardagen har nu de senaste dagarna bestått av stress och panik.

Vi håller på och ska lägga ut våran lägenhet nu, eftersom vi köpt hus :) Och då har det varit både mäklare, inrednings kvinna och fotograf här. Vi har flyttat runt möbler, rensat landet och fixat trädgården. Kånkat på lådor och diverse möbler. Men nu så är det gjort :) Lägenheten kommer ut redan till helgen i tidningen :) Hoppas nu att detta går vägen, så vi får den såld.

Sen har jag idag varit på lönesamtal hos min chef. Och det gick bättre än vad jag hoppats på :D Hon hade bara positivt att säga. Och det var verkligen upplyftande det hon sa :P Är inte likt henne att vara så snäll. Men det är bara att tacka och ta emot. Blir spännande att se hur mycket mer lön det glider in på kontot sen ;)

Vi har fått reda på att vi kan få nyckel till huset redan på söndag ;D Och vi fick lov att flytta in lite saker och tapetsera :P Inte helt fel.

Nu börjar det hända saker. Och det känns verkligen... Man känner sig så liten men ändå så stor :)

En arbetsdag till, sen är jag långledig. Helen och Martin kommer hem och det ska bli trevligt med lite familjemys :)
Dock blir det en del plugg som ska göras. Bara att stå ut fram till maj nu. :P

Nehe, i morgon är det en ny dag :)

Puss och hej!

3 kommentarer:

soffi7 sa...

Vad härligt med hus Grattis!
Fortfarande i stan eller utanför?

M sa...

Hej gumman! Vad sa vi om påskmiddag, blir det något? Puss

M sa...

Hej igen! Såg lägenheten på länshems hemsida nu. Vilken skillnad på lägenhet ju :) Väldigt cleant!! Hehe :) Puss