tisdag 19 oktober 2010

Svammel

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Dels har Elliot varit sjuk med feber och dels så har våra sovtider inte blivit så bra.

Han vart sjuk i feber som varade i 4 dagar. Var väldigt orolig att febern inte skulle gå ner. Och under tiden som han var sjuk så gullade vi lite extra med honom och tog upp honom så fort han skrek på natten och vaggade. Och det har nu resulterat i att han skriker 1 gång i timmen :( När det var som värst kunde han skrika 3 gånger i timmen :( Mindre kul... Så vi är lite trötta och slitna nu. Men vi håller på och försöker "träna" bort det nu och vi har redan börjat se resultat.

Idag har vi varit på Bvc. Var över 1 månad sen vi var sist. Och nog hade Pluttiplutten växt alltid ;) 8510 g slutade vågen på och 69 cm lång :D En riktigt stabil liten kille! Sköterskan på Bvc berömde honom för att han var så fin och gullig :) Och nu ska vi även börja ge Elliot gröt på morgonen. Det kommer han tycka om :)

Till någonting annat. Är så himla glad för att jag har lyckats gå ner alla mina graviditetskilon. Nu är det bara till att träna för att bli lite mer fit :) Och det ska bli riktigt kul. Gillade aldrig förut att bygga muskler, men nu ska det bli riktigt kul :)

Elliot är fortfarande förkyld :/ Har slemhosta och är lite täppt i näsan emellanåt... Men det går väl över det med.

Hoppas det blir lite bättre väder i morgon. Får se vad dagen har att erbjuda :)

Här kommer lite bilder:

Lånar pappas hörselkåpor

Leka med vatten är kul

:)

Utslagen efter en promenad i hösvädret

Puss och hej!

Inga kommentarer: