måndag 20 september 2010

Synvilla

I natt sov Elliot bra. Han vaknade inte förrens kl 5:30 och då stoppade jag bara in nappen sen somnade han om. Och jag vaknde runt kl 6:45 av att han jollrade. Skulle gå och hämta honom i hans säng och då var han borta?! Robert hade tagit upp honom, så när jag kom upp till köket satt Robert och åt frukost med Elliot sittandes i babysittern på bordet nöjd och glad :)

När Robert gick till jobbet passade jag på att mata Elliot. Efter de begav vi oss ut på en morgonpromenad. Han somnade på vägen. När vi kom hem tog jag upp vaggen på verandan och han sov ytterigare en 40 min. Helt otroligt. Han brukar alltid vakna när vi kommer hem, men inte idag :) Har upptäckt en ny sak han har börjat med. När han ligger på sin filt med babygymmet, så sparkar han först av sig strumporna, sen börjar han sparka upp benen och greppa med fötterna och tårna om leksakerna. Och det är tydligen väldigt roligt :) Knasboll.

Vi har varit en sväng hos Eva idag och där var även Thessan, som jag inte sett på över ett år. Var trevligt. Det hände något väldigt obehagligt under tiden jag var hos Eva. Helt plötsligt börjar jag se dåligt på högra ögat. Det vart suddigt och flimmrade som en ring i synfältet, som sedan blinkade blått och rött . Det försvann inte när jag blundade heller :( ?! Väldigt knepigt... och det tog ca 40 min innan det försvann... Vad det nu ska vara. Och som vanligt steg paniken inom mig när det var som värst. Försökte läsa men, det var jättesvårt med det ögat... Men tillslut gav det med sig. Fick lite ont i huvudet och i ögonen efteråt.

Kl 13:30 mötte vi upp söta Jennica för en måndagspromenad. Vi gick en bit och var glada för att det inte var så mycket mygg, men så helt plötsligt från ingen stanns dök de upp iallafalla :S Uscha, de var överallt.... Men det blev en timmes promenad iallafall och Elliot sov under promenaden, vaknade till lite grann i slutet men somnade om igen.

Hämtade upp Robert på jobbe när det var klart, postade ett paket och hämtade ett paket :) När vi kom hem lagade jag middag. Sen när jag skulle lägga i mat i Roberts matlåda var den fortfarande smutsig. Han hade inte diskat den... :P Det är en av Roberts fula ovanor att inte diska dem, eller glömma kvar ett 15 tal matlådor på jobbet, så när man väl ska ha en så finns det ingen :)

Och nu känner jag att jag börjar bli trött... Blir nog sängen tidigt i kväll.

Tagen på bar gärning :)

Och jag blev visst upptäckt :)

Pappas skitiga matlåda var väldigt intressant

Puss och hej!

Inga kommentarer: