måndag 26 juli 2010

Måndagsbesök

Idag fick jag sovmorgon :) Sov till kl 9:30. Kändes riktigt skönt efter denna helg som var. Det har varit en såndär dag då man inte gjort så mycket utan bara varit...

Vi åkte ut med bilen en sväng. Först till Apoteket och köpa koksaltlösning till Elliot. Sen till Rusta för att köpa en pilatesmatta till mig, som inte fanns :( Sen 100 pack kuvär till dopinbjudningarna. Och till råga på allt så hade deras kortläsare gått sönder så de tog bara emot kontant betalning. Som tur var så hade vi pengar till kuvären löst iallafall.

Sen åkte vi vidare mot Kvantum och handlade lite matvaror. Hade Elliot i babybjörnen hela tiden. Han är så snäll så :) Sen åkte vi hemåt och lagade lite mat till oss och till Elliot. Idag blev det tacos :P

Till kvällen fick vi besök av Svärmor och Svärfar en sväng. De ville mysa lite med Elliot. De hade köpt presenter till honom. Två par byxor och en jättefin body med fina färger :) Han kommer bli hur fin som helst :)

Det var min dag det... Skönt var det att solen kom fram emot kvällskvisten :) Börjar blit lite tröttsamt med allt regn nu. Borde räcka nu.

Puss och hej!

Inga kommentarer: