måndag 14 juni 2010

Brant uppförsbacke

I morse när jag kom upp på övervåningen och in i köket hittade jag en blodfläck större än en 5 krona. Kollade genast på Zeus sår... och mycket riktigt.. Det var därifrån det kom. Han hade alltså slitit upp två stygn så såret läckte blod och vätska :( Var bara att ringa vetrinären. Han fick komma redan kl 9:30 så Robert åkte dit med honom. Vi skulle ringa kl 13 igen om vad de skulle göra åt det.

Nu är han hemma och har fått en större tratt på huvudet, eftersom den han hade inte hjälpte,han kom åt såret endå. Sen har de sytt de två stygnen satt ett dränage i såret, så det kommer vätska och blod. Sen har han fått pencillin som vi ska stoppa i honom i 9 dagar. Kan det bli värre? Suck... Stackars katt. Han får bo på toaletten tills vidare då såret läcker massor nu... Tänk om Vetrinären tagit på honom rätt tratt från början istället, så hade vi inte behövt detta...och vi fick ingen rabatt pga detta... Dåligt!

Elliot och jag har varit på vår dagliga promenad idag, men när vi kom hem fick han ont i magen och skrek panikslaget i nästan en timme.. Var riktigt jobbigt. Man känner sig så hjälplös :( Men det gick över som tur var...

Så just nu är det en brant uppförsbacke... Inget känns roligt längre... Har ingen lust med nånting. Men det går väl över...

Vill bara att min lilla katt ska må bra.. är det förmycket begärt?

Puss och hej!

1 kommentar:

Molly - MOLKAN.SE sa...

Jag vet precis hur det är. Djur är ju familjemedlemmar som man bara vill ska må bra. När Frasse fick ögoninlfammation mådde han ju skitdåligt och vi fick ge honom tabletter i 20 dagar, inte kul!

Hoppas verkligen att han blir bättre snart!

Kramar