onsdag 5 mars 2008

Tisdag + Norrköping

Igår : var jag ledig :) Skönt o bara ta det lite lugnt... Satt hemma och väntade på brevbäraren... Skulle ju få paket. Tillslut kom han med 5 st :D Ett paket av dem var mina nya bruna linser :P Sen var det mest traderasaker.

Efter det gick jag ut med soporna för första gången i det nya sophuset... Var spännande... Ska ju sopsorteras nu mer :)

Efter det gick jag ut och gick en långpromenad. Gick till lysingsbadet :) Så härligt i det fina vädret.

Sen gick jag hem till mamma en sväng. Hon bjöd på middag eftersom Robert var i Kalmar. Så jag fick en god pastagratäng med köttfärs i :P Var riktigt smaskens! Satt och göste lite där ett tag, sen gick jag hem och kollade på Rome avsnitt.
Robert kom hem efter kl 23..

Vi gick och lade oss...

Idag:Var ledig idag med, så vi åkte vi till Norrköping med Adam och Bosse. Bosse skulle dit och köpa ny dator :P Så jag passade på att shoppa lite.

Jag körde dit medans de två i baksätet kacklade värre än hönorna i en hönsgård :) När vi parkerat så gick grabbsen till applestore och jag började min shopping. Det hade visst kommit en ny affär. Newyoorker hette den... De hade massor med kläder och då menar jag MASSOR!!! Och MASSOR med REA! Fyndade 3 plagg där :P Sen köpte jag ett par vita billiga sneakers på skopunkten. Och ett par ballerina skor på rean på HM, en svart fin tunika på wear it. Och ett par fina örhängen i guld :P Så jag är supernöjd!

Vi fikade lite med. Det var gott :P

När vi kom hem, åkte vi och handlade lite mat och sånt. Efter det när vi kom hem gjorde vi varma mackor :P
Sen har jag mest suttit och grejat lite.

Har fått kontakt med en annan tjej som har samma sjukdom som mig :) Känns kul! Vi har suttit och pratat i snart 2 timmar :P
Hon bodde visst i Göteborg. En till att prata med som förstår mig :P

I morgon ska jag jobba på dagverksamheten :)

Skulle tränat idag, men det är inte hela världen. Får göra det på fredag :)

Puss och hej!

Inga kommentarer: