fredag 25 april 2008

Extraknäck

Vaknade kl 8 och kunde inte somna om. Jag liksom låg och funderade på allt kul som ska hända framöver och kände mig alldeles uppspelt :P Så jag tog ett beslut. Beslutet om att ge mig ut och gå en morgonpromenad innan frukosten. Så jag tog på mig och snörade på mig dojjorna. Jag sov halvvägs och vaknade upp någonstans mellan vitsipporna och hundklubben :P Det var så varmt och skönt redan kl 8 på morgonen. :D

När jag kom hem gjorde jag en lyxfrukost med skurna jordgubbar i vanlij yogurt och allbrans. Men en ost smörgås :P Var inte helt fel. Hoppade in i duschen, tog på mig och gick bort till Eva. Där blev jag påhoppad av Sharas och Mitzy. De fullkomligt klättrade på mig och ville gosa. Sötnötar <3

Sen tog vi bilen till affären och köpte lunch, åkte vidare till Evas jobb. Först var det rörigt och sedan började klarna lite för mig. Är så många hundar att hålla reda på och vilka personligheter de har :P Men tillslut så... Det är ju meningen att jag ska jobba lite extra där när de behöver. Kan ju vara bra med lite extraklirr i kassan så att säga :P Kommer bli kul att göra något annat än att ta hand om de gamla :) Blev solbränd i ansiktet idag iallafall, ser ut som ett stoppljus i ansiktet. Haha!

När jag kom hem låg det paket på min säng :) Den snälle brevbäraren hade varit snäll idag :P Vi tog en tur till affären och shoppade lite mat och bra och ha saker. Sedan hem för att laga lite tacos :P Smakade fint!

Nu sitter vi här framför tvn och äter lite gott. har precis betalat lite räkningar, skickat in deklarationen och betalat en del till resan. Skönt att ha det gjort :)

Puss och hej!

Inga kommentarer: