tisdag 1 januari 2008

Nytt år, 2008

Nytt år, nya möjligheter... Kanske. Hoppas verkligen att detta året blir mycket bättre än förra :) Var för mycket tråkigt som
hände... :/

Har lite nyårslöften att se över :)

Om gårdagen:

Efter frukosten igår gav jag mig ut på en liten promenix till ÖB och hem igen. Efter det gick vi över till mamma och PM. Han fyllde år i går :) Jättegod tårta var det. Sen gick vi hem igen och grejade lite.

Martin och Helen kom bort. Männen satte sig i meckarskrubben och vi började laga den goda maten. Fast först skålade vi :P
Var lite pill med maten. Vi lyckades göra fel på kakan, men det blev bättre andra gången :) När allt nästan var klart satte vi oss ner och högg in på förrätten Som var färsbiff med citrondip. Efter det var det middagen som baconlindad fläskfilé med fylld vitlöksost med potatis och bearnesås. :P Smakade smaskens! Efter det tog vi en lite paus och Robert och Martin provade sin uppfinning. Jag och Helen satt och myste lite i soffan och pratade skit. Sen var det kaffe och efterrätten som bestod av Chokladtryffel kaka med vaniljglass och jordgubbar :P Skitgod den med!

Sen tog vi det lite lugnt igen. Spelade nått tärningsspel då man var tvungen att dricka :P Vi fick sedan skjuts av PM ner till Bosses fest. Där var det lite drag. Vi dansade och sjöng :P Vid tolvslaget gick vi ner till hamnen och väntade på att klockan skulle bli 24. Vi gick en sväng på stan och kollade läget och det var mest små som var där... Knepigt. Sen upp till Bosse igen och dansa. Fick skjuts hem av Pannkakan sen. Var hemma kl 04:00.

Vaknade kl 11 idag. Har ätit frukost nu. Idag blir det nog mest att ta det lugnt. :)

Puss och hej!

Inga kommentarer: