fredag 29 februari 2008

En skithistoria

Idag hände det en sak på jobbet... För det första fick jag se att jag hade en rätt så saftig arbetsrad. Men Bäckis sa snabbt att hon kunde hjälpa mig att ta en patient. Och jag tackade och bockade :) Hade dusch på min lilla tant idag... Hon har ju så ont i sin ländrygg stackaren.. Men det gick bra :) Hon sa att hon var så nöjd över att det var jag och för att jag var så nogrann. Känns kul när de säger så. Men nu till saken som hände... Bäckis tog ju en patient åt mig, men jag skulle hämta den och köra denne i rullstol till dagverksamheten.. Och när jag kom upp låg patienten och vilade... När patienten sen reste sig upp sa den att det körde till i magen och jag sa att vi var påväg till toaletten... väl där försökte jag ta av patienten sin blöjbyxa och pang sa det... Världens diarré! Det stänkte på hela golvet, väggen och mig! Jag fick panik! Ringde växeln för att sedan bli vidarekopplad till vår larmtelefon så jag kunde få lite hjälp... Det enda jag tänkte var... vart ska jag börja??? Men det gick bra tillslut och jag fick hjälp.. Men jag åkte raka vägen hem och slängde in kläder och skor i tvätten :( Inte lite skitig och äcklig man kände sig :S Uscha! Det konstiga är att det är typ andra gången i mitt liv som jag är med om detta i jobbet på 5 år.. Och så vart det just denna morgon... suck...

Efter att jag kommit hem och slängt in allt i tvättmaskinen, så åkte vi upp till kvantum och fikade lite :) Robert åt frukost och jag lunch :P Efter det gick vi in på kvantum och handlade med... Och sedan till skokällaren och kollade på skor.

När vi kom hem, så gav jag mig ut och gick en sväng :) Och sedan hem till mamma och PM. Morbror Jörgen lagade raggisar :P Passade på att bjuda in mig lite fint :) Var jättegott!

Efter det gick jag hem och tog det lugnt. Senare på eftermiddagen tog jag en dusch och vi åkte till karp en stund. Pratade och fikade.

Robert har åkt på lan... så nu är jag hemma själv i helgen.. Jag och :P

Hoppas jag kan börja träna igen nästa vecka. Det suger verkligen i träningstarmen :P Haha!

Puss och hej!

1 kommentar:

Jullan sa...

En av anledningarna till att jag inte är sugen på att jobba med gamla. ;-)